Tule puutarhaparatiisiin Juvan Kiiskilään!!

Piha- ja puutarhaunelmaa toteuttavan kannattaa ehdottomasti tutustua Juvan myymäläämme, sillä luonnon helmaan siirretty myyntipisteemme on pala suomalaista kesäparatiisia. Linnut livertävät ja huumaava kasvimaailma tuoksuu. Jos maltat ajella rauhallisesti, ehdit samalla kokea kuin luontopolun ihmeen, kun haukka lipuu esiin metsäaukiolta tai piskuinen pyy vilahtaa auton editse metsikköön.

Tuotevalikoima

Olemme erikoistuneet puutarhakasvien ja -taimien myyntiin. Laajassa ja monipuolisessa tuotevalikoimassamme on

  • satoja erilaisia perennakasveja
  • erilaisia tuijia, pensas- ja puumaisia mäntyjä sekä erilaisten havukasvien erikoismuotoja (mm. riippalehtikuusi, kääpiölännenpihta, pesäkuusi, sinikataja, ym)
  • kymmenien erilaisten lajien valikoima koristepuissa ja -pensaissa (mm. salava, pylväspihlaja, riippapihlaja, tuomipihlaja, angervot, heidet, ruusut, ym)
  • puutarhan hyötykasvit ja marjapensaat (mm. omenapuut, luumupuut, kirsikkapuut, päärynäpuut, erilaiset mustikka-, mansikka- ja vadelmalajikkeet, ym)
  • kauniit kesäkukat ja muhkeat amppelikasvit
  • kesän ruukkukukat (mm. pelargoniat, marketat, samettiruusut, verenpisarat, orvokit, petuniat, miljoonakellot, ym.)
  • vesikasvit (mm. värilliset lumpeet)

Myös kotipuutarhurin tarpeisiin löytyy tomaatin, kurkun sekä useita erilaisia mausteyrttien taimia.

Puutarhamme muuntuu näkyvästi vuodenaikojen mukaan. Meillä kannattaa käydä useampaankin otteeseen kesän aikana.

Runsaasta ja monipuolisesta valikoimasta löytyy mukaan otettavaa auton penkille tai takakonttiin. Puutarhastamme löytyy muun muassa pyökkiä, runkoruusuja ja jopa viinirypäleitä, joita pääsee kasvattamaan näilläkin leveysasteilla.


- Maailmassa ei ole mitään tärkeämpää kuin puutarhanhoito -